Inhoud

Er zijn weinig boeken die jaarlijks verschijnen en elk jaar weer verrassen. Weinig boeken, die elk jaar veelzijdig, prikkelend en oogstrelend zijn. Elk jaar anders en toch herkenbaar. Nu is er één. Nu is er JA ART.

Kenmerken
JA ART is een bijzonder boek. JA ART is bijzonder door de bijzondere bijdragen van bijzondere mensen, de opvallende inhoud en de smaakvolle opmaak. JA ART is een kijk- en leesboek. Maar JA ART biedt meer dan het woord en het beeld. JA ART biedt emotie.
Inhoud
In JA ART komen kunst, cultuur en meer in woord en beeld aan bod. JA ART besteedt aandacht aan met name, maar zeker niet uitsluitend, beeldende kunst en kunstenaars, toneel en toneelspelers, fotografie en fotografen en mode en muziek en musici. Dit alles gezien vanuit de perspectieven origineel, verrassend, mooi, ontroerend, indrukwekkend, brutaal en spraakmakend.
Bijdragen
De inhoud van JA ART komt van mensen die op uitnodiging een bijdrage leveren. Mensen die iets te vertellen hebben en iets willen laten zien, en dat net iets anders doen dan op de voor de hand liggende wijze. Daardoor wordt JA ART jaarlijks een veelzijdige verzameling van mooie beelden, opmerkelijke uitspraken en unieke benaderingen van alles wat direct en indirect met kunst en cultuur te maken heeft. Niet strikt Nederlandse kunst en cultuur, maar wel voornamelijk.
Redactie
Twee ervaren redacteuren, twee kunstkenners en een ervaren uitgever bundelen hun kennis en inzicht bij de beoordeling van de presentaties. Zij letten daarbij extra op originaliteit, beeldkwaliteit en hoe verrassend het beeld of de bijgaande tekst is.
Omvang van de bijdragen
Elke bijdrage aan JA ART wordt gepresenteerd op 1 of 2 volledige pagina’s.
Oplage
JA ART 2013: 6.000 exemplaren.
JA ART 2014: 10.000 exemplaren.
JA ART 2015: 10.000 exemplaren.
Omvang
JA ART 2013: 120 pagina’s.
JA ART 2014: 130 pagina’s.
JA ART 2015: 140 pagina’s (circa).
Formaat
210 mm x 260 mm staand (binnenwerk).
Afwerking
Hardcover, genaaid gebonden met omplakte band. Rechte rug, voorzien van kapitaalbandjes.
Verkoopprijs
JA ART 2013 € 9,95 (incl. 6% BTW).
JA ART 2014 € 12,95 (incl. 6% BTW).
JA ART 2015 € 12,95 (incl. 6% BTW).
Verschijningsdatum nieuwe editie (2015)
1 november 2014.
Bestellen
JA ART 2013 en JA ART 2014 kunt u bestellen via het bestelformulier. Voor verschijning kan JA ART 2015 in de voorverkoop met korting worden besteld. Bedrijven die JA ART met een eigen omslag willen, kunnen hun belangstelling tonen door het sturen van een bericht naar info@JAART.nl.

JA ART

Veelzijdig, prikkelend en oogstrelend

Bestellen

Bestel JA ART met korting

Contact

Neem contact op met JA ART