Meest gestelde vragen


Wat is JA ART?
Een omvangrijk, beeldend boek dat de lezer verrast met een veelzijdige verzameling van mooie foto's, opmerkelijke uitspraken en unieke benaderingen van alles wat direct en indirect met kunst en cultuur te maken heeft. Het bevat niet strikt Nederlandse kunst en cultuur, maar wel voornamelijk. JA ART is ook met name een bijzonder boek door de rijk geschakeerde inhoud en uitzonderlijke opmaak.
Wat beoogt JA ART?
JA ART wil kunst en cultuur onder de aandacht brengen van veel Nederlanders. Door de gevarieerde en aantrekkelijke inhoud is JA ART voor iedereen aantrekkelijk, ook voor niet pur sang kunstliefhebbers. JA ART wil het oog strelen en wil amuseren, informeren, prikkelen en verrassen. JA ART grijpt de lezer aan, onafhankelijk van welke pagina opengeslagen wordt.
Wie leveren een bijdrage aan JA ART?
Op uitnodiging leveren ruim 60 personen en organisaties een bijdrage aan JA ART. Deze personen en organisaties komen uit alle segmenten van de kunstsector en leveren ieder een spraakmakende bijdrage.
Kan ik ook opgenomen worden in JA ART?
Degenen die een bijdrage leveren aan JA ART zijn daarvoor persoonlijk uitgenodigd. In uitzonderlijke gevallen worden ook bijzondere bijdragen opgenomen van anderen. Als u meent een bijzondere bijdrage te kunnen leveren, kunt u die aanmelden via het aanmeldformulier.
Waar is JA ART te koop?
JA ART is te koop of te bestellen bij de betere boekhandels, BOL.com en tijdens verschillende grote kunstevenementen. Ook op deze website is het boek te koop. Zie het bestelformulier.
Hoe kan JA ART zo goedkoop zijn?
De belangrijkste reden is dat JA ART in een zeer hoge oplage verschijnt, waardoor de productie- en drukkosten per boek laag zijn.
Hoe is JA ART uitgevoerd?
JA ART is hoogwaardig en volledig full color gedrukt op 150 grams gesatineerd papier. Zie voor overige details inhoud.
Waarin verschilt JA ART van een gewoon kunstboek?
JA ART beperkt zich niet tot kunst en biedt veel meer afwisseling. Zo besteedt JA ART ook aandacht aan theater, dans, muziek, mode, architectuur en de achterliggende organisaties zoals musea, galeries en stichtingen. Bovendien is JA ART meer dan alleen een kijkboek: de verhalen bij de afbeeldingen voegen extra diepgang en waarde aan JA ART toe.
Ik wil JA ART cadeau doen of in mijn verkooppunt presenteren. Krijg ik korting als ik meerdere boeken tegelijk koop?
Ja, zie het bestelformulier.
Kan ik van JA ART een persoonlijk cadeau maken?
Met een speciaal voor u gemaakte omslag wordt JA ART een persoonlijk relatiegeschenk. En meer is mogelijk. Mail uw vraag of vragen onder vermelding van het eventueel gewenste aantal boeken naar info@JAART.nl, dan krijgt u de mogelijkheden op een rij.
Wat vind ik niet in JA ART?
We zijn geneigd om te zeggen 'niets', maar het juiste antwoord is 'saai geformuleerde betogen, voorspelbare verhalen en alledaagse fotografie'. Ook overduidelijke promoties en advertenties vind u niet in JA ART.
Met welk boek kan ik JA ART het beste vergelijken?
JA ART is uniek, er is geen referentie, althans geen boek dat zich in directe zin laat vergelijken met JA ART.
Waar vind ik eerder verschenen edities van JA ART?
JA ART 2013 is de eerste editie van JA ART. Het boek is te verkrijgen bij de betere boekhandels, BOL.com en tijdens verschillende grote kunstevenementen. Ook op deze website is JA ART 2013 te koop. Zie het bestelformulier.
Wanneer verschijnt JA ART?
JA ART verschijnt elk jaar op of omstreeks 1 november.
Kan ik adverteren in JA ART?
In zeer uitzonderlijke gevallen kan een advertentie geplaatst worden. De advertentie moet dan passen bij de formule van JA ART en voldoen aan de eisen van originaliteit en artisticiteit. Meer informatie: info@JAART.nl.
Een andere vraag
Heeft u een vraag die hiervoor niet aan de orde is gesteld? Stuur dan een mailtje naar info@JAART.nl.

Op afspraken met betrekking tot deelname aan JA ART gelden de algemene voorwaarden.

JA ART

Veelzijdig, prikkelend en oogstrelend

Bestellen

Bestel JA ART met korting

Contact

Neem contact op met JA ART